Tüm Pazarlama Verilerinizi Tek Bir Yerde Toplayın!

Metricboard™ ile
Pazarlama Raporları Tek Bir Yerde

Metricboard™, gerçek zamanlı raporlama ve analiz için hepsi bir arada bir platformdur. Verilerin takibi ve analizini kolaylaştırmak için tasarlanan Metricboard™, kampanya performansını izlemenizi, eğilimleri görselleştirmenizi ve kolayca bilinçli kararlar almanızı sağlar.

Hızlı uygulanabilir içgörülere ihtiyaç duyan karar vericiler için her geçen gün gelişen yönetici rapor ekranı çözümüdür.

Metricboard™ için Kayıt Olun Satış ekibiyle görüşün
Birlikte büyüdüğümüz markalardan sadece birkaçı

Birlikte büyüdüğümüz markalardan sadece birkaçı

 
 

Metricboard™ ile Verinizi Kontrol Altına Alın

Sezgisel Pano Arayüzü

İş hedeflerinize uygun özelleştirilebilir panolar sunan kullanıcı dostu arayüzümüzle kilit metriklerinizi görselleştirin. Sizin için en önemli bilgilere tek bakışta erişin.

Hemen Kayıt Olun Satış ekibiyle görüşün

Çok Kanallı Veri Entegrasyonu

Google Analytics, Facebook ve LinkedIn gibi en çok kullandığınız pazarlama platformlarını kolayca bağlayın. Metricboard™, verileri birden fazla kaynaktan toplar ve size pazarlama dünyanızın kapsamlı bir görünümünü sunar.

Metricboard™ için Kayıt Olun Satış ekibiyle görüşün

Gerçek Zamanlı Performans Takibi

Verileriniz güncellenir güncellenmez gerçek zamanlı içgörülerle rakiplerinizin önünde olun. Kampanya performansını anında izleyin, ROI’yi artırmak için hızlı ayarlamalar yapmanıza olanak tanıyın.

Bugün Kayıt Olun Satış ekibiyle görüşün

Derinlemesine Raporlar & Özelleştirilebilir Uyarılar

KPI’larınıza özel hazırlanmış ayrıntılı raporlar alın ve önemli değişiklikler hakkında sizi bilgilendiren uyarılar oluşturun. Metricboard™ sizi haberdar tutar, böylece proaktif bir şekilde yanıt verebilirsiniz.

Metricboard™ için Kayıt Olun Satış ekibiyle görüşün

Metricboard™’un Temel Özellikleri

Metricboard™’un veriye dayalı karar alma sürecinizi nasıl geliştirebileceğini keşfedin.

Canlı Veri Raporlama

Tüm dijital pazarlama metriklerinizle ilgili gerçek zamanlı güncellemelere erişin. Onlipr Metricboard™ ile ay sonu raporlarını beklemek zorunda kalmazsınız—ihtiyacınız olan içgörülere tam zamanında ulaşabilirsiniz.

Özelleştirilebilir Panolar

Panonuzu spesifik ihtiyaçlarınıza göre uyarlayın. Sosyal etkileşime, reklam dönüşümlerine veya web sitesi analizlerine odaklanmak isteyin, Metricboard™ size en önemli KPI’larınızı kişiselleştirilmiş bir şekilde görme imkanı sunar.

Kullanıcı Dostu Arayüz

Kullanım kolaylığı için tasarlanan Onlipr Metricboard™, kolayca gezinebileceğiniz sezgisel bir düzen sunar. Widget’ları ve veri kaynaklarını özelleştirerek, teknik bilgiye ihtiyaç duymadan size uygun bir pano oluşturabilirsiniz.

Çapraz Platform Performans Takibi

Pazarlama çalışmalarınızı birden fazla platformda, tek bir yerde izleyin. Google Analytics’ten Facebook Reklamlarına kadar Metricboard™, tüm kanallarınızdaki verileri birleştirerek size zaman ve emek tasarrufu sağlar.

Otomatik Raporlar & Uyarılar

Hiçbir şey yapmadan haberdar olun. Onlipr Metricboard™, performanstaki önemli değişiklikler için otomatik raporları doğrudan gelen kutunuza gönderir ve size özel uyarılar sağlar, böylece hiçbir şeyi kaçırmazsınız.

Güvenli & Her Yerden Erişilebilir

Verilerinizin güvende olduğunu bilerek Metricboard™‘a herhangi bir cihazdan erişin. 7/24 erişilebilirlikle, nerede olursanız olun pazarlama performansınızı takip edebilirsiniz.

Neden Metricboard™’u Tercih Etmelisiniz?

Erişim talep edin ve verilerinizi uygulanabilir içgörülere dönüştürün.